Byggföretag, hantverkare och snickare i Överkalix

Byggföretag i Överkalix

I staden Överkalix finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Överkalix som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Överkalix.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Överkalix som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Överkalix.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Överkalix nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Överkalix

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Överkalix som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Larssons Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Nybergs Byggservice AB, Allan
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX


T.Is Trä & Bygg AB
Industriv. 8
956 32 överkalix


Karbyallt AB
V. Nybyv. 59
956 92 överkalix


Luleå Väg & Mark Invest, AB
V. Lomträsk 39
956 92 överkalix


Luleå Betonghål AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Henrikssons Byggnads AB, Börje
Svartbyv. 198
956 93 ÖVERKALIX


T.Is Trä o Bygg
Vännäsv. 78
956 92 överkalix


Nilsson Bygg KB, Rune
Röduppsholmen 24
956 92 överkalix


Labab, Larssons Allbygg I Överkalix AB
Hällan 13
956 91 ÖVERKALIX


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


Larssons Slöjd och Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Nygran
Storg. 45
956 31 ÖVERKALIX


Guide till orten Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Överkalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Överkalix varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Överkalix och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Överkalix.

Här hittar du mer information om staden Överkalix.

Hittar du inget byggföretag i Överkalix som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.