Byggföretag, hantverkare och snickare i Norrfjärden

Byggföretag i Norrfjärden

I staden Norrfjärden finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Norrfjärden som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Norrfjärden.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Norrfjärden som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Norrfjärden.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Norrfjärden nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Norrfjärden

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Norrfjärden som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Snickeri Bygg & Marint i Norr AB
Jönsbyv. 119
945 91 NORRFJÄRDEN


Nilsson, Bernt
Midgårdsv. 13
945 32 Norrfjärden


Fönsterverket I Sverige AB
Sandåsg. 4
945 32 Norrfjärden


Mej AB
Sandlav. 13
945 91 NORRFJÄRDEN


JR Konstruktion
Brog. 15
945 31 NORRFJÄRDEN


Ibik AB
070 - 539 21 02La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Oliner System Nord AB
Porsnästorget 1
945 31 NORRFJÄRDEN


Guide till orten Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Norrfjärden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Norrfjärden varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Norrfjärden och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Norrfjärden.

Här hittar du mer information om staden Norrfjärden.

Hittar du inget byggföretag i Norrfjärden som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.