Byggföretag, hantverkare och snickare i Luleå

Byggföretag i Luleå

I staden Luleå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Luleå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Luleå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Luleå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Luleå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Luleå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Luleå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Luleå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


G L B i Norrbotten AB
Maskinv. 21
972 54 LULEÅ


Glenns Bygg & Inredning AB
Betongv. 7
973 45 Luleå


Klöverträsk Byggteam AB
Klöverträsk Byav. 34
975 91 LULEÅ


Nåiden Bygg AB
Upplagsv. 7
972 54 LULEÅ


Skurholmens Måleri & Bygg
Österg. 3
974 34 LULEÅ


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Nordic Byggteam AB
Dalag. 17
972 42 Luleå


Jampos Bygg AB
Kvartsstigen 9
977 53 LULEÅ


Lemminkäinen Sverige AB
Stationsg. 46
972 33 Luleå


Berggren & Bergman, AB
Krossvägen 6
973 45 Luleå


Länsbygg i Norrbotten AB
Lulsundsg. 28
972 41 LULEÅ


Sveriges Byggindustrier
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Wallmarks Fastighetsservice & Renoveringar
Sundomsv. 732
975 98 Luleå


HÖ Allbygg AB
Murbruksv. 14
973 45 Luleå


Brändöns Byggservice AB
Skogärdsv. 13
975 97 LULEÅ


Guide till orten Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Luleå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Luleå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Luleå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Luleå.

Här hittar du mer information om staden Luleå.

Hittar du inget byggföretag i Luleå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.