Byggföretag, hantverkare och snickare i Kiruna

Byggföretag i Kiruna

I staden Kiruna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kiruna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Kiruna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kiruna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kiruna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kiruna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kiruna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kiruna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Johanssons Bygg i Kiruna AB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Kiruna Målbygg AB
Industriv. 20 -A
981 38 KIRUNA


Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna


Peab
Industriv. 13
981 05 KIRUNA


Conscriptor System AB
Vinkelv. 23
981 38 KIRUNA


D Gunnarsson Bygg AB
Porfyrv. 56
981 40 Kiruna


Alldéns Maskin & Krossmek AB
Wärjas v. 8
981 92 KIRUNA


Kalmar Equity AB
Lastv. 51
981 38 KIRUNA


Johanssons Bygg Och Golv, HB
Ställverksv. 28
981 38 KIRUNA


Wettainen Bygg, AB
Magnetitv. 58
981 40 Kiruna


Willards HB
Steinholtzg. 6 B
981 32 KIRUNA


Stålrox Entreprenad och Bygg AB
Konduktörsg. 14
981 34 KIRUNA


X-Press Work Service AB
Gruvv. 6
981 31 Kiruna


Guide till orten Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kiruna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kiruna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kiruna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kiruna.

Här hittar du mer information om staden Kiruna.

Hittar du inget byggföretag i Kiruna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.