Byggföretag, hantverkare och snickare i Karlsborgsverken

Byggföretag i Karlsborgsverken

I staden Karlsborgsverken finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 1 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Karlsborgsverken som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Karlsborgsverken.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Karlsborgsverken som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Karlsborgsverken.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Karlsborgsverken nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Karlsborgsverken

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Karlsborgsverken som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Viafin Process Piping, AB
Sågv. 17 A
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Guide till orten Karlsborgsverken

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Karlsborgsverken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Karlsborgsverken varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Karlsborgsverken och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Karlsborgsverken.

Här hittar du mer information om staden Karlsborgsverken.

Hittar du inget byggföretag i Karlsborgsverken som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.