Byggföretag, hantverkare och snickare i Kalix

Byggföretag i Kalix

I staden Kalix finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kalix som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Kalix.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kalix som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kalix.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kalix nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kalix

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kalix som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


HÖ Allbygg AB
Valhallav. 55
952 31 KALIX


Kalix Lantbruks Service
Pålängev. 95
952 51 KALIX


Tri Invent AB
Holmträsk
KALIX


Henrikssons Bygg i Kalix AB
Järnvägsg. 22
952 35 KALIX


Henrik Lindvalls Byggentr, AB
Holmträsk 302
952 94 Kalix


SA Englund
Rudträskv. 1
952 41 Kalix


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


Pl Montage
Månsbyn 361
952 91 KALIX


SE Sandbergs Bygg & Rep
Bandv. 20
952 36 Kalix


Bygg - & Fastighetskonsult I Norr AB
Kärleksstigen 21
952 32 Kalix


Johanssons Bygg & Anläggning
Vitvattnet 16
952 93 KALIX


P Lindvall Bygg
Holmträsk 432
952 94 Kalix


Guide till orten Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kalix varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kalix och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kalix.

Här hittar du mer information om staden Kalix.

Hittar du inget byggföretag i Kalix som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.