Byggföretag, hantverkare och snickare i Junosuando

Byggföretag i Junosuando

I staden Junosuando finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Junosuando som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Junosuando.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Junosuando som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Junosuando.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Junosuando nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Junosuando

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Junosuando som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Smedkvist, Leif
070 - 562 04 42Jb Alltjänster Junosuando AB
Strandv. 34
980 62 JUNOSUANDO


Juno Bygg
073 - 020 90 05Junosuando Bygg, AB
073 - 020 90 05Byggnadsföreningen Folkets Hus Upa
Guide till orten Junosuando

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånarantal: 322, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Junosuando

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Junosuando varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Junosuando och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Junosuando.

Här hittar du mer information om staden Junosuando.

Hittar du inget byggföretag i Junosuando som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.