Byggföretag, hantverkare och snickare i Jokkmokk

Byggföretag i Jokkmokk

I staden Jokkmokk finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Jokkmokk som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Jokkmokk.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Jokkmokk som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Jokkmokk.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Jokkmokk nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Jokkmokk

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Jokkmokk som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


NCC Construction
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


Laponia Skogstjänst AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Mappes Bygg&Turism
Vaikijaur 624
962 99 Jokkmokk


Vattenfall Vattenkraft AB
Stortorget 4
962 31 Jokkmokk


Kvickström/Engström Bygg AB
Klockarv. 1
962 32 JOKKMOKK


Lapplands Eltjänst AB
Forsnäsv. 5
962 31 Jokkmokk


Ednam, AB
Hantverkarg. 20
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokk Snickarbod
Älvsborg 5
962 33 Jokkmokk


Lapplands Elnät I Jokkmokk, AB
Forsnäsv. 9
962 31 Jokkmokk


Fasadrenovering Nord
Vaikijaurv. 14
962 32 JOKKMOKK


Mattisuddens Trä & Bygg AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk


R.Kvickströms Byggservice
Industriv. 1
962 31 Jokkmokk


Mats Fixare AB
Skabramg. 14
962 33 Jokkmokk


Guide till orten Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Jokkmokk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Jokkmokk varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Jokkmokk och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Jokkmokk.

Här hittar du mer information om staden Jokkmokk.

Hittar du inget byggföretag i Jokkmokk som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.