Byggföretag, hantverkare och snickare i Hortlax

Byggföretag i Hortlax

I staden Hortlax finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hortlax som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Hortlax.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hortlax som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hortlax.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hortlax nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hortlax

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hortlax som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax


IB Bygg o Design
Höglandsnäsv. 37
944 91 HORTLAX


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


BoMur
Höglandsnäsv. 301
944 91 HORTLAX


Magnusgårdens Bygg AB
Magnusv. 22
944 31 HORTLAX


Sundboms Technical Trading HB
Hortlaxv. 141
944 31 HORTLAX


Guide till orten Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hortlax

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hortlax varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hortlax och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hortlax.

Här hittar du mer information om staden Hortlax.

Hittar du inget byggföretag i Hortlax som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.