Byggföretag, hantverkare och snickare i Haparanda

Byggföretag i Haparanda

I staden Haparanda finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Haparanda som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Haparanda.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Haparanda som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Haparanda.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Haparanda nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Haparanda

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Haparanda som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Haparanda Byggtjänst AB
Havrev. 9
953 33 HAPARANDA


Hälsokost I Haparanda AB
N. Esplanaden 8
953 31 HAPARANDA


Haparanda Industrifastigheter AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Ou L.F.A Invest
Vuonov. 10
953 92 Haparanda


ISEC AB
Tullg. 8 B
953 31 HAPARANDA


S Kuusela Welding AB
Företagsv. 9
953 33 HAPARANDA


Nordiska Stålmontage AB
Sölkäsaari 55
953 91 HAPARANDA


Lapplands Eltjänst AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


GJ Bygg AB
Norrmalmsv. 16
953 34 Haparanda


J.Niva Bygg & Montage
Keräsjoki 588
953 92 Haparanda


Fineweld Sverige AB
Fudvik AB
Kotalahti 105
953 92 Haparanda


Haparanda Bygg & Entreprenad AB
Stationsg. 4 A
953 37 HAPARANDA


Alamäki Bygg AB
N. Esplanaden 17 B
953 34 Haparanda


Guide till orten Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Haparanda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Haparanda varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Haparanda och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Haparanda.

Här hittar du mer information om staden Haparanda.

Hittar du inget byggföretag i Haparanda som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.