Byggföretag, hantverkare och snickare i Gunnarsbyn

Byggföretag i Gunnarsbyn

I staden Gunnarsbyn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Gunnarsbyn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Gunnarsbyn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Gunnarsbyn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Gunnarsbyn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Gunnarsbyn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Gunnarsbyn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Gunnarsbyn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


QBLO Mark & Byggteknik AB
Aspliden 5
961 97 GUNNARSBYN


Bernts Bygg
Sörbyn 29
961 97 GUNNARSBYN


Guide till orten Gunnarsbyn

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Gunnarsbyn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Gunnarsbyn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Gunnarsbyn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Gunnarsbyn.

Här hittar du mer information om staden Gunnarsbyn.

Hittar du inget byggföretag i Gunnarsbyn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.