Byggföretag, hantverkare och snickare i Glommersträsk

Byggföretag i Glommersträsk

I staden Glommersträsk finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Glommersträsk som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Glommersträsk.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Glommersträsk som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Glommersträsk.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Glommersträsk nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Glommersträsk

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Glommersträsk som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Eklunds ByggRörELse AB
Brännberg 13
930 81 Glommersträsk


Grön Bo AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Glommershus AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Guide till orten Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Glommersträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Glommersträsk varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Glommersträsk och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Glommersträsk.

Här hittar du mer information om staden Glommersträsk.

Hittar du inget byggföretag i Glommersträsk som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.