Byggföretag, hantverkare och snickare i Gammelstad

Byggföretag i Gammelstad

I staden Gammelstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Gammelstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Gammelstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Gammelstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Gammelstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Gammelstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Gammelstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Gammelstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Olive Sverige AB
Företagsv. 9
954 33 GAMMELSTAD


Hala Byggplåtslageri AB
Hantverksv. 2 G
954 33 GAMMELSTAD


BoAkuten
Rågv. 16
954 32 Gammelstad


Luleåhus I Norr AB
Hantverksv. 31 B
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


Bd Stål AB
Lindbomsbacken 40
954 33 GAMMELSTAD


Patrik Rova AB
Bärgarstigen 56
954 35 GAMMELSTAD


Salong Hair Cut I Malmö AB
Sandåkersv. 4
954 33 GAMMELSTAD


Monterat Sweden AB
Lagmansv. 37
954 32 Gammelstad


Lasse Hollström Bygg, AB
Kaptensv. 2
954 33 GAMMELSTAD


B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD


Guide till orten Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Gammelstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Gammelstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Gammelstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Gammelstad.

Här hittar du mer information om staden Gammelstad.

Hittar du inget byggföretag i Gammelstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.