Byggföretag, hantverkare och snickare i Gällivare

Byggföretag i Gällivare

I staden Gällivare finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Gällivare som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Gällivare.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Gällivare som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Gällivare.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Gällivare nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Gällivare

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Gällivare som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Storvidda AB / Byggservice Stefan Fors
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


NCC Namek
Upplagsv. 10
982 38 GÄLLIVARE


Mining Construction i Gällivare AB
070 - 321 56 45Jiab Hyrcenter
Vuoskojärviv. 17
982 38 GÄLLIVARE


Berggren & Bergman, AB
Transportv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Markitta Industri Konsult AB
Markitta 105
982 91 Gällivare


Steve Tiensuu
Sömmerskev. 20
982 38 GÄLLIVARE


S-O Bygg
Skogsnävav. 10
982 35 Gällivare


Tobias Olofsson Bygg & Service
0970 - 120 08Mineralprojekt Gve AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


TN Bygg & Fastighet AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


FAGGES AB
Curteliusv. 8
982 39 Gällivare


Ameria Mining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Guide till orten Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Gällivare

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Gällivare varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Gällivare och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Gällivare.

Här hittar du mer information om staden Gällivare.

Hittar du inget byggföretag i Gällivare som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.