Byggföretag, hantverkare och snickare i Båtskärsnäs

Byggföretag i Båtskärsnäs

I staden Båtskärsnäs finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Båtskärsnäs som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Båtskärsnäs.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Båtskärsnäs som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Båtskärsnäs.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Båtskärsnäs nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Båtskärsnäs

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Båtskärsnäs som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


JanneS Ekonomi & Redovisningstjänst
Hästholmsv. 15
952 95 Båtskärsnäs


Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs


H Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs


Guide till orten Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Båtskärsnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Båtskärsnäs varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Båtskärsnäs och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Båtskärsnäs.

Här hittar du mer information om staden Båtskärsnäs.

Hittar du inget byggföretag i Båtskärsnäs som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.