Byggföretag, hantverkare och snickare i Liatorp

Byggföretag i Liatorp

I staden Liatorp finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Liatorp som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kronoberg, förslagsvis som ligger i närheten av Liatorp.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Liatorp som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Liatorp.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Liatorp nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Liatorp

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Liatorp som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Rolands Bygg i Liatorp AB
Växjöv. 508
343 74 Liatorp


Rolands Byggservice
Växjöv. 508
343 74 Liatorp


Helmersson
Rågstigen 8
343 74 Liatorp


Arnes Bygg Liatorp
Värpeshult Berghem 1
343 74 Liatorp


Liatorps Byggservice HB
Baggåsv. 3
343 74 Liatorp


Finishing Products Scandinavian AB
Värpeshult 8
343 74 Liatorp


Guide till orten Liatorp

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Liatorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Liatorp varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Liatorp och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Liatorp.

Här hittar du mer information om staden Liatorp.

Hittar du inget byggföretag i Liatorp som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kronoberg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.