Byggföretag, hantverkare och snickare i Lessebo

Byggföretag i Lessebo

I staden Lessebo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lessebo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kronoberg, förslagsvis som ligger i närheten av Lessebo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lessebo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lessebo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lessebo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lessebo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lessebo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO


DT Betong och Byggentreprenad AB
Fiskareg. 6
360 50 LESSEBO


Nordiska Stålbyggen AB
Hyvelv. 5
360 50 LESSEBO


Görank Byggservice AB
Bergsrådsg. 7 E
360 50 LESSEBO


Jsb Project AB
Åkerhultsv. 8
360 50 LESSEBO


Guide till orten Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lessebo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lessebo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lessebo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lessebo.

Här hittar du mer information om staden Lessebo.

Hittar du inget byggföretag i Lessebo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kronoberg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.