Byggföretag, hantverkare och snickare i Lenhovda

Byggföretag i Lenhovda

I staden Lenhovda finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lenhovda som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kronoberg, förslagsvis som ligger i närheten av Lenhovda.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lenhovda som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lenhovda.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lenhovda nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lenhovda

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lenhovda som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


NPF Bygg AB
Åsg. 4
360 73 Lenhovda


MG Bygg AB
Vagnv. 6
360 73 Lenhovda


SC Hus
Lenhovda-nöbbele Riddarbacken
360 73 Lenhovda


Lenhovda Byggnadsfirma
Nöbbele
360 73 Lenhovda


Bm Montering
Romarliden 16
360 73 Lenhovda


Guide till orten Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lenhovda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lenhovda varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lenhovda och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lenhovda.

Här hittar du mer information om staden Lenhovda.

Hittar du inget byggföretag i Lenhovda som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kronoberg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.