Byggföretag, hantverkare och snickare i Lagan

Byggföretag i Lagan

I staden Lagan finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lagan som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kronoberg, förslagsvis som ligger i närheten av Lagan.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lagan som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lagan.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lagan nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lagan

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lagan som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lagans Byggnads AB
Västerg. 3
341 50 Lagan


Röinge Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Ågårdh Bygg
Storg. 7
341 50 Lagan


Scanmed Kronoberg AB
Violv. 8
341 51 LAGAN


Jacobsens Byggvaror AB
Bergadalsg. 2
341 50 Lagan


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGAN


Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Byggnadsfirman S-Å Strömgren
Tryggarp 4
341 52 Lagan


Lagan Turf Arena AB
Hjortstigen 15
341 50 Lagan


Hörda Glesbyggds-Service
Hörda Böketorp 1
341 52 Lagan


Ove Kummel AB
Yxkullssunds SÄTERI
LAGAN


Johan Loftén Snickeri & Montage
Domaryd Smedanäs 2
341 52 Lagan


Ljungby Dykarskola AB
Nyg. 1
341 50 Lagan


Guide till orten Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lagan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lagan varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lagan och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lagan.

Här hittar du mer information om staden Lagan.

Hittar du inget byggföretag i Lagan som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kronoberg.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.