Byggföretag, hantverkare och snickare i Vena

Byggföretag i Vena

I staden Vena finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Vena som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Vena.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Vena som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Vena.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Vena nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Vena

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Vena som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


K-A L. Bygg & Reparation HB
Industriv. 6
577 90 Vena


Tomas Tak & Bygg
Basebov. 17
577 90 Vena


Tomas Tak & Bygg AB
Basebov. 17
577 90 Vena


TOP Fibre AB
TRÄDA
577 93 VENA


Karlsson, Krister
Träda 2
577 93 VENA


Per Danielsson Jord & Skog AB
Vederhult 1
577 93 VENA


Guide till orten Vena

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Vena

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Vena varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Vena och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Vena.

Här hittar du mer information om staden Vena.

Hittar du inget byggföretag i Vena som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.