Byggföretag, hantverkare och snickare i Trekanten

Byggföretag i Trekanten

I staden Trekanten finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Trekanten som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Trekanten.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Trekanten som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Trekanten.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Trekanten nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Trekanten

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Trekanten som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


BP Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


Jakobssons Rit & Bygg AB
Mossebo 202
388 98 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


M Kindberg Bygg, AB
Vallentins v. 16
388 40 TREKANTEN


Måsebo Gård
Mossebo 116
388 98 Trekanten


Johanssons Gräv AB, Ingvar
Nygrantorp 149
388 98 Trekanten


ETK Bygg & Kakeltjänst
Gamla v. 69
388 40 TREKANTEN


Ag-Gård Bygg AB
Gamla v. 44
388 40 TREKANTEN


Guide till orten Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Trekanten

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Trekanten varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Trekanten och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Trekanten.

Här hittar du mer information om staden Trekanten.

Hittar du inget byggföretag i Trekanten som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.