Byggföretag, hantverkare och snickare i Söderåkra

Byggföretag i Söderåkra

I staden Söderåkra finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Söderåkra som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Söderåkra.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Söderåkra som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Söderåkra.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Söderåkra nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Söderåkra

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Söderåkra som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Sd-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136
385 97 SÖDERÅKRA


Göran Fransén Mef
Ekesv. 9
385 51 SÖDERÅKRA


Nils Anders Harrysson
Övraby 152
385 97 SÖDERÅKRA


Golftriangeln AB
Söderåkra-Eket Möre golfklubb
385 97 SÖDERÅKRA


SD-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136
385 97 SÖDERÅKRA


Sd-Hus Produktion AB
Övraby
385 97 SÖDERÅKRA


Guide till orten Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Söderåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Söderåkra varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Söderåkra och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Söderåkra.

Här hittar du mer information om staden Söderåkra.

Hittar du inget byggföretag i Söderåkra som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.