Byggföretag, hantverkare och snickare i Rockneby

Byggföretag i Rockneby

I staden Rockneby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Rockneby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Rockneby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Rockneby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Rockneby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Rockneby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Rockneby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Rockneby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


A-Byggen i Kalmar AB
V. Dampeg. 4
395 93 Rockneby


Swärdströms Bygg AB
Slakmöre 210
395 95 Rockneby


Rockneby Byggtjänst
Ryssbyv. 6
395 93 Rockneby


Källmans Specialsnickerier
Rugstorp 501
395 95 Rockneby


Aw & Tompas Bygg AB
Bronsåldersv. 29
395 94 ROCKNEBY


Bygg-Power Kalmar AB
N. Dragsviken 309
395 94 ROCKNEBY


Sten & Markteknik i Kalmar
Terminalv. 14
395 93 Rockneby


Trekantens Byggservice
Åbro 110
395 95 Rockneby


BYGG-POWER AB
N. Dragsviken 309
395 94 ROCKNEBY


ToTo FaUt AB
V. Dampeg. 4
395 93 Rockneby


Sjoå Entreprenad & Service AB
Ö. Dampeg. 17
395 93 Rockneby


Byggcompaniet I Kalmar AB
V. Dampeg. 6
395 93 Rockneby


Tompas Bygg AB
Bronsåldersv. 29
395 94 ROCKNEBY


Leif Lundins Bygg AB
Marknadsg. 2
395 93 Rockneby


Guide till orten Rockneby

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Rockneby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Rockneby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Rockneby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Rockneby.

Här hittar du mer information om staden Rockneby.

Hittar du inget byggföretag i Rockneby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.