Byggföretag, hantverkare och snickare i Oskarshamn

Byggföretag i Oskarshamn

I staden Oskarshamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Oskarshamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Oskarshamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Oskarshamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Oskarshamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Oskarshamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Oskarshamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Byggfirman i Gröndal AB
Dockg. 9
572 35 OSKARSHAMN


ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


NILSSONS BYGG, KENT
Granholmsg. 10
572 40 OSKARSHAMN


Byggbolaget Karlsson Holmgren AB
Bruksg. 6
572 30 Oskarshamn


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn


Oskarshamns Hus&Trädgårdsser
Spångg. 3
572 51 OSKARSHAMN


Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Drillit Betonghåltagning, AB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


Guide till orten Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Oskarshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Oskarshamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Oskarshamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Oskarshamn.

Här hittar du mer information om staden Oskarshamn.

Hittar du inget byggföretag i Oskarshamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.