Byggföretag, hantverkare och snickare i Orrefors

Byggföretag i Orrefors

I staden Orrefors finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Orrefors som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Orrefors.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Orrefors som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Orrefors.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Orrefors nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Orrefors

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Orrefors som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Tommys Bygg I Orrefors AB
Kantav. 28
380 40 ORREFORS


Tommys Bygg
Kantav. 28
380 40 ORREFORS


C Magnusson Byggnads- Och Projekteringsfirma
Skogsv. 7
380 40 ORREFORS


Byggnadsfirma E Karlsson Eftr.
Skälsek 131
380 40 ORREFORS


Edvin Karlsson Eftr. Ingvar Karlsson
Skälsek 131
380 40 ORREFORS


Guide till orten Orrefors

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Orrefors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Orrefors varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Orrefors och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Orrefors.

Här hittar du mer information om staden Orrefors.

Hittar du inget byggföretag i Orrefors som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.