Byggföretag, hantverkare och snickare i Ljungbyholm

Byggföretag i Ljungbyholm

I staden Ljungbyholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Ljungbyholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Ljungbyholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Ljungbyholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Ljungbyholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Ljungbyholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Ljungbyholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Ljungbyholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ljungbyholms Bygg & Smide AB
Tolleg. 14
388 31 Ljungbyholm


Byggstyrkan AB
Kaplansv. 61
388 32 LJUNGBYHOLM


Andersson & Söner, Bygg AB Y
Tvärskog
388 93 Ljungbyholm


Jenny Löhnert
Mosstorp 131
388 93 Ljungbyholm


Källéns Bygg
Såningsmannav. 5
388 93 Ljungbyholm


Byggmästarna I Blomstermåla HB
Åkerg. 15
388 30 LJUNGBYHOLM


Modulgruppen Berga AB
Hossmo 510 B
388 92 LJUNGBYHOLM


Din Snickare Öländsk Byggfirma
Kättils v. 9
388 30 LJUNGBYHOLM


Grön, Calle
Byv. 7 A
388 92 LJUNGBYHOLM


Ljungbylunds Byggtjänst AB
Mellanmon 303
388 92 LJUNGBYHOLM


Byggaktiebolaget Y. Andersson & Söner
Mortorpsv. 8
388 93 Ljungbyholm


Calmarsunds Mur & Fasad AB
Byv. 5
388 92 LJUNGBYHOLM


Sven-Olof Johansson
Ölvingstorp 424
388 92 LJUNGBYHOLM


Eliassons bygg Kalmar
Mellanmon 305
388 92 LJUNGBYHOLM


G R G Bygg AB
Krankelösa 611
388 92 LJUNGBYHOLM


Guide till orten Ljungbyholm

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Ljungbyholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Ljungbyholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Ljungbyholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Ljungbyholm.

Här hittar du mer information om staden Ljungbyholm.

Hittar du inget byggföretag i Ljungbyholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.