Byggföretag, hantverkare och snickare i Läckeby

Byggföretag i Läckeby

I staden Läckeby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Läckeby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Läckeby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Läckeby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Läckeby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Läckeby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Läckeby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Läckeby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nickebo Bygg AB
Nickebo 145
395 98 LÄCKEBY


Åkes Bygg
Sågarev. 5
395 97 Läckeby


Sbf - Service
Vångerslät 306
395 98 LÄCKEBY


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


Crevia Bygg & Design AB
Växthusv. 7
395 97 Läckeby


Kalmar Takstolar AB
Slätg. 7
395 97 Läckeby


Filip Malmerot Construction Services AB
Fröstingstorp 346
395 98 LÄCKEBY


Guide till orten Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Läckeby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Läckeby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Läckeby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Läckeby.

Här hittar du mer information om staden Läckeby.

Hittar du inget byggföretag i Läckeby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.