Byggföretag, hantverkare och snickare i Kristdala

Byggföretag i Kristdala

I staden Kristdala finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kristdala som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Kristdala.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kristdala som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kristdala.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kristdala nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kristdala

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kristdala som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggnadsfirma J & O Karlsson
Ishult
570 91 KRISTDALA


Kristdala Bygg & Måleri AB
Västerviksv. 35
570 91 KRISTDALA


NHN Bygg AB
Systertorp 1
570 91 KRISTDALA


Magnus Algotsson
Malghult Kårehäll 2
570 91 KRISTDALA


Kristdala Alltjänst
Törng. 6
570 91 KRISTDALA


Guide till orten Kristdala

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kristdala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kristdala varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kristdala och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kristdala.

Här hittar du mer information om staden Kristdala.

Hittar du inget byggföretag i Kristdala som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.