Byggföretag, hantverkare och snickare i Köpingsvik

Byggföretag i Köpingsvik

I staden Köpingsvik finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Köpingsvik som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Köpingsvik.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Köpingsvik som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Köpingsvik.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Köpingsvik nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Köpingsvik

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Köpingsvik som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Spångebro Bygg
Nynäsg. 7
387 95 KÖPINGSVIK


Dahlbergs Bygg
Solhagsv. 1
387 50 Köpingsvik


Ölandsgruppen AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Leif Gustavssons Bygg i Sandby
Egby 140
387 95 KÖPINGSVIK


Guide till orten Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Köpingsvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Köpingsvik varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Köpingsvik och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Köpingsvik.

Här hittar du mer information om staden Köpingsvik.

Hittar du inget byggföretag i Köpingsvik som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.