Byggföretag, hantverkare och snickare i Kalmar

Byggföretag i Kalmar

I staden Kalmar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kalmar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Kalmar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kalmar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kalmar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kalmar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kalmar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kalmar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


K-V Bygg
Svanebergsg. 6
392 44 Kalmar


1x2 Bygg
Idung. 5
392 45 KALMAR


Multibygg Sydost AB
Verkstadsg. 39
392 39 Kalmar


Kano Bygg & Akustik
Krafslösav. 46
395 90 Kalmar


Stele, Entreprenad AB
Företagarev. 4 SMEDBY
394 70 KALMAR


Hansa Bygg AB
Engelska v. 10
393 56 Kalmar


ESCCO East Sweden Construction Co
Engelska v. 8
393 56 Kalmar


Peab
Dragonv. 13
392 39 Kalmar


Riksbyggen
Norra v. 40
392 35 Kalmar


Sveriges Byggindustrier
S. Långg. 56
392 31 Kalmar


Warsén Bygg & Snickeri
Siriusv. 28
393 51 KALMAR


Guide till orten Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kalmar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kalmar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kalmar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kalmar.

Här hittar du mer information om staden Kalmar.

Hittar du inget byggföretag i Kalmar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.