Byggföretag, hantverkare och snickare i Högsby

Byggföretag i Högsby

I staden Högsby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Högsby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Högsby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Högsby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Högsby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Högsby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Högsby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Högsby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Björns Bygg & Montage I Högsby AB
Krukmakareg. 6
579 31 HÖGSBY


Hantverkarn i Högsby
Fröviv. 15
579 33 HÖGSBY


NCC Construction
Ringv. 5
579 33 HÖGSBY


Guide till orten Högsby

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Högsby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Högsby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Högsby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Högsby.

Här hittar du mer information om staden Högsby.

Hittar du inget byggföretag i Högsby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.