Byggföretag, hantverkare och snickare i Grönskåra

Byggföretag i Grönskåra

I staden Grönskåra finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Grönskåra som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Grönskåra.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Grönskåra som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Grönskåra.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Grönskåra nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Grönskåra

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Grönskåra som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nyströms Kakelugnsmakeri
Älghults-vrånghult Skola
579 93 Grönskåra


Seligson Fastigheter
Kronobergsv. 3
579 93 Grönskåra


Guide till orten Grönskåra

Grönskåra är en småort i Fagerhults socken i Högsby kommun, belägen vid Badebodaån, omkring 20 kilometer sydväst om Högsby. I Grönskåra korsas länsvägarna 125 och H 655 (gamla riksväg 23). Mellan 1913 och 1963 var Grönskåra station på järnvägen mellan Mönsterås och Fagerhult (Mönsterås Järnväg)

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Grönskåra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Grönskåra varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Grönskåra och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Grönskåra.

Här hittar du mer information om staden Grönskåra.

Hittar du inget byggföretag i Grönskåra som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.