Byggföretag, hantverkare och snickare i Fårbo

Byggföretag i Fårbo

I staden Fårbo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Fårbo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Fårbo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Fårbo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Fårbo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Fårbo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Fårbo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Fårbo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB
Ficksjöhagen 3
572 76 Fårbo


Byggnadsfirma Bröderna Nilsson
Ficksjöhagen 1
572 76 Fårbo


Langsjö Byggservice AB
Jämserum
572 96 Fårbo


Byggfirma Bröderna Nilsson I Fårbo AB
Ficksjöhagen 1
572 76 Fårbo


Lg Bygg och Måleri
Mörtfors Affären
572 96 Fårbo


Karl-Erik Karlssons Byggnadsfirma
Mörtfors 1
572 96 Fårbo


Axelssons Byggnads Firma
Jämserum Gunnarsmåla
572 96 Fårbo


CTS Brunnsborrning AB
Stolpen
572 96 Fårbo


Karlssons Kakel Murning & Bygg
Ficksjöv. 9
572 76 Fårbo


Guide till orten Fårbo

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Fårbo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Fårbo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Fårbo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Fårbo.

Här hittar du mer information om staden Fårbo.

Hittar du inget byggföretag i Fårbo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.