Byggföretag, hantverkare och snickare i Borgholm

Byggföretag i Borgholm

I staden Borgholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Borgholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Borgholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Borgholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Borgholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Borgholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Borgholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Borgholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


Millimeterbygg AB
V. Kyrkog. 9 A
387 31 Borgholm


Peter Karlström Bygg & entreprenad
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


Byggnadsfirman Esa Tukia, AB
Tryggestad 17
387 94 BORGHOLM


Bursells Entreprenad
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Lillbyggarn Tommy Karlström
Hammarv. 8
387 35 Borgholm


Allt i 1 Trädgårdstjänst
N. Gärdslösa 71
387 93 Borgholm


HG Höghöjdsarbeten & Klätterteknik AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Guide till orten Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Borgholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Borgholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Borgholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Borgholm.

Här hittar du mer information om staden Borgholm.

Hittar du inget byggföretag i Borgholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.