Byggföretag, hantverkare och snickare i Bockara

Byggföretag i Bockara

I staden Bockara finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bockara som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Bockara.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bockara som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bockara.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bockara nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bockara

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bockara som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


MK Betongrenovering AB
Stora vägen 29
579 91 Bockara


Bockara Byggtjänst AB
Bockara BENGTKÄLLA 3
579 91 Bockara


Guide till orten Bockara

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bockara

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bockara varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bockara och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bockara.

Här hittar du mer information om staden Bockara.

Hittar du inget byggföretag i Bockara som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.