Byggföretag, hantverkare och snickare i Ankarsrum

Byggföretag i Ankarsrum

I staden Ankarsrum finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Ankarsrum som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Ankarsrum.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Ankarsrum som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Ankarsrum.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Ankarsrum nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Ankarsrum

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Ankarsrum som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kvalitetsbygg Mathias Vedsmand, AB
NYHAGEN KÄLKESTAD
Ankarsrum


Tyrelsviks Entreprenad AB
Spjuthult Hasselbacken
593 71 ANKARSRUM


Jowe Projekt Zon
Ankarsrum Gustavsberg
593 71 ANKARSRUM


Norrhults Bygg o Industrimontage
Norrhult 4
593 71 ANKARSRUM


Eastcoast Fiber AB
Kungsv. 37
593 70 Ankarsrum


Mfi, Musikfackhandelns Inköps AB
Tibbhult Lillebo 2
593 71 ANKARSRUM


Sven K Bygg AB
Trädgårdsv. 17
593 70 Ankarsrum


Guide till orten Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Ankarsrum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Ankarsrum varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Ankarsrum och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Ankarsrum.

Här hittar du mer information om staden Ankarsrum.

Hittar du inget byggföretag i Ankarsrum som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.