Byggföretag, hantverkare och snickare i Ålem

Byggföretag i Ålem

I staden Ålem finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Ålem som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Kalmar, förslagsvis som ligger i närheten av Ålem.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Ålem som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Ålem.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Ålem nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Ålem

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Ålem som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggnadsfirma Sten Ullström
Häradsv. 38
384 92 ålem


Byggnadsfirma Sven Jonsson AB
N. Bäckebo 115
384 93 ÅLEM


Murservice Ålem
Rönnv. 3
384 40 ÅLEM


Nabbens Murningsservice, Roland Karlsson
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM


Jonsson, Sven-Allan
N. Bäckebo 115
384 93 ÅLEM


Bygghästen HB
Njutemåla 414
384 92 ålem


Guide till orten Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Ålem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Ålem varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Ålem och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Ålem.

Här hittar du mer information om staden Ålem.

Hittar du inget byggföretag i Ålem som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Kalmar.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.