Byggföretag, hantverkare och snickare i Lekeryd

Byggföretag i Lekeryd

I staden Lekeryd finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lekeryd som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jönköping, förslagsvis som ligger i närheten av Lekeryd.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lekeryd som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lekeryd.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lekeryd nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lekeryd

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lekeryd som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


YLAB Larssons Bygg AB
Hultseryd 1
561 96 LEKERYD


Åkessons Bygg AB
Renstorp
561 95 Lekeryd


Landsbygdsfixarna AB
Södra v. 7
561 96 LEKERYD


Karlsson, Anders Ing
Djuvarps Gård 1
561 96 LEKERYD


Westberg-Bygg
Hässlarp Nyholmen 1 A
561 96 LEKERYD


M & G Entreprenad & Bygg
Mosstigen 19
561 96 LEKERYD


T.G:S Allservice
Skogsv. 37
561 96 LEKERYD


Wista Trädgårdsmiljö
Anebyv. 8
561 95 Lekeryd


YLAB Bygg och Maskin AB
Hultseryd
561 96 LEKERYD


Guide till orten Lekeryd

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lekeryd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lekeryd varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lekeryd och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lekeryd.

Här hittar du mer information om staden Lekeryd.

Hittar du inget byggföretag i Lekeryd som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jönköping.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.