Byggföretag, hantverkare och snickare i Bor

Byggföretag i Bor

I staden Bor finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bor som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jönköping, förslagsvis som ligger i närheten av Bor.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bor som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bor.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bor nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bor

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bor som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Frans B. Byggare, AB
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


BYGGA GWG AB
Kvaderv. 3
330 15 BOR


Leif Andersson Bygg Och Fastighetsservice I Bor
Bråkningsv. 6
330 15 BOR


Mek&Media Gimmarp KB
Gimmarp Skogsgläntan
330 15 BOR


Frans Byggare
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Solbacken Bygg
Gällaryd Solbacken
330 15 BOR


Sällbergs Bygg
Vikav. 23
330 15 BOR


Stig Alfredssons Bygg o. Projektering AB
Moängsv. 15
330 15 BOR


Byggnadsfirma Sture Jonasson AB
Ed Åsbro 2
330 15 BOR


Guide till orten Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bor

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bor varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bor och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bor.

Här hittar du mer information om staden Bor.

Hittar du inget byggföretag i Bor som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jönköping.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.