Byggföretag, hantverkare och snickare i Vemdalen

Byggföretag i Vemdalen

I staden Vemdalen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Vemdalen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Vemdalen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Vemdalen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Vemdalen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Vemdalen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Vemdalen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Vemdalen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Träbyggaren Patrik Hellström
Fjällv. 7
840 92 VEMDALEN


Vemdalspojkarna
Fjällvägen 53
840 92 VEMDALEN


Vema Handel AB
Centrumg. 20
840 92 VEMDALEN


Vemhus Bygg AB
Industrig. 1
840 92 VEMDALEN


Vemdalens Plustjänster
Mov. 6
840 92 VEMDALEN


Backes Bygg & Stugservice
Skomakarg. 5
840 92 VEMDALEN


Roséns Byggservice
Lingonv. 3 B
840 92 VEMDALEN


El & Styr Funäsdalen / Vemdalen
Parkg. 3
840 92 VEMDALEN


Tomas P Bygg & Service
Smessg. 1
840 92 VEMDALEN


Guide till orten Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Vemdalen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Vemdalen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Vemdalen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Vemdalen.

Här hittar du mer information om staden Vemdalen.

Hittar du inget byggföretag i Vemdalen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.