Byggföretag, hantverkare och snickare i Stugun

Byggföretag i Stugun

I staden Stugun finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stugun som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Stugun.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stugun som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stugun.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stugun nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stugun

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stugun som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


AD Bygg&VVS
Strandv. 3
830 76 Stugun


Andersson, Simon Jöns Enar
Höglunda 204
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 101
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 300
830 76 Stugun


Vattenfall Services Nordic AB
Kraftstation
830 76 Stugun


Guide till orten Stugun

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stugun

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stugun varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stugun och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stugun.

Här hittar du mer information om staden Stugun.

Hittar du inget byggföretag i Stugun som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.