Byggföretag, hantverkare och snickare i Strömsund

Byggföretag i Strömsund

I staden Strömsund finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Strömsund som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Strömsund.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Strömsund som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Strömsund.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Strömsund nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Strömsund

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Strömsund som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Vattudalens Bygg AB
Skräddaruddsg. 9
833 35 STRÖMSUND


EFPE Byggservice AB
Järnvägsg. 33
833 35 STRÖMSUND


Nf Byggservice
Björnstigen 20
833 34 Strömsund


Johanssons Bygg O Snickeri
Öhn 770
833 92 Strömsund


Bygg Jonas
Strand 310
833 95 STRÖMSUND


Jämtlands Prefab Montage, AB
Färjemansv. 7
833 35 STRÖMSUND


Guide till orten Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Strömsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Strömsund varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Strömsund och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Strömsund.

Här hittar du mer information om staden Strömsund.

Hittar du inget byggföretag i Strömsund som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.