Byggföretag, hantverkare och snickare i Oviken

Byggföretag i Oviken

I staden Oviken finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Oviken som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Oviken.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Oviken som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Oviken.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Oviken nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Oviken

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Oviken som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Oscarsson Bygg i Jämtland
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Wikners i Persåsen
Persåsen 332
830 24 OVIKEN


J.O. Bygg
Borgen 634
830 24 OVIKEN


Backfors Skogstjänster
Borgen 206
830 24 OVIKEN


Jeka Bygg
Häggen 241
830 24 OVIKEN


Lindgren, Erik
Fröjdholmsv. 11
830 24 OVIKEN


Staffan Nilsson
Lockåsen 771
830 24 OVIKEN


Åkermo, Mats
Hällne 223
830 24 OVIKEN


Oscarssons Bygg I Jämtland, AB
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Guide till orten Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Oviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Oviken varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Oviken och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Oviken.

Här hittar du mer information om staden Oviken.

Hittar du inget byggföretag i Oviken som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.