Byggföretag, hantverkare och snickare i Östersund

Byggföretag i Östersund

I staden Östersund finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Östersund som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Östersund.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Östersund som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Östersund.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Östersund nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Östersund

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Östersund som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bragator Hus & Mark AB
Nifsåsv. 9
831 52 östersund


Familjebygg AB
Thoméegränd 8
831 33 ÖSTERSUND


Träteknik AB
Falkv. 2
831 62 ÖSTERSUND


Attacus Bygg AB
Ställverksv. 1
831 52 östersund


PeeM-Bygg AB
Storlienv. 36
831 52 östersund


Heta Arbeten Tak & Energi AB
Odenskogsv. 27 -29
831 48 ÖSTERSUND


Byggmästarn i Jämtland AB
Odenskogsv. 27
831 48 ÖSTERSUND


Stefans Golv & Bygg i Östersund AB
Silvanusv. 45
831 55 ÖSTERSUND


Madsen Bygg
Allég. 41
831 45 östersund


GW Rep & Bygg AB
Skrakv. 10
831 62 ÖSTERSUND


Sundbergs Hus & Hemservice
Stenbärsv. 8
831 62 ÖSTERSUND


Eko Bygg Produktion
Repslagarstigen 6
831 46 ÖSTERSUND


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


Guide till orten Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Östersund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Östersund varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Östersund och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Östersund.

Här hittar du mer information om staden Östersund.

Hittar du inget byggföretag i Östersund som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.