Byggföretag, hantverkare och snickare i Offerdal

Byggföretag i Offerdal

I staden Offerdal finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Offerdal som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Offerdal.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Offerdal som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Offerdal.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Offerdal nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Offerdal

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Offerdal som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg Egon
Tulleråsen 421
830 51 Offerdal


Byggtjänst i Offerdal
Minkv. 7
830 51 Offerdal


Stig Nilsson Byggservice
Utgård
830 51 Offerdal


Stigs Renovering
Könsta 181
830 51 Offerdal


Offerdals Gräv O Transport AB
Berge 712
830 51 Offerdal


ANDAB Anläggningsdykeri AB
Bångåsen 636
830 51 Offerdal


Lasses Kakelservice AB
Rise 476
830 51 Offerdal


Ekholm, Mikael
Rönnöfors 308
830 51 Offerdal


Olofsson, Torsten
Österulfsås 610
830 51 Offerdal


Guide till orten Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Offerdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Offerdal varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Offerdal och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Offerdal.

Här hittar du mer information om staden Offerdal.

Hittar du inget byggföretag i Offerdal som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.