Byggföretag, hantverkare och snickare i Lit

Byggföretag i Lit

I staden Lit finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lit som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Lit.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lit som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lit.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lit nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lit

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lit som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Jabik Byggentreprenad AB
Brogårdsv. 53
836 91 Lit


Brunnsborrarna i Östersund AB
Hökbäck 436
836 91 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Brogården Entreprenad AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Byggnadsföreningen Ringblomman Upa
Husås 148
836 92 LIT


Bodagårdens Charolais AB
Boda 211
836 92 LIT


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Guide till orten Lit

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lit

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lit varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lit och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lit.

Här hittar du mer information om staden Lit.

Hittar du inget byggföretag i Lit som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.