Byggföretag, hantverkare och snickare i Krokom

Byggföretag i Krokom

I staden Krokom finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Krokom som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Krokom.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Krokom som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Krokom.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Krokom nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Krokom

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Krokom som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Öhnstedt Bygg AB
Nordannälden 508
835 92 Krokom


Skyltreklam & Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Markentreprenader I Östersund AB
Forsbergs v.
835 32 Krokom


Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Krokom Telecom, AB
Axel Perssons v. 4
835 31 KROKOM


Dvärsätts Byggnads AB
Ringv. 21
835 32 Krokom


Guide till orten Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Krokom

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Krokom varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Krokom och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Krokom.

Här hittar du mer information om staden Krokom.

Hittar du inget byggföretag i Krokom som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.