Byggföretag, hantverkare och snickare i Järpen

Byggföretag i Järpen

I staden Järpen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Järpen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Järpen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Järpen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Järpen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Järpen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Järpen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Järpen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Attacus Årebyggarna
Snickarv. 6
830 05 Järpen


Älvservice AB
Bonäshamn 643
830 05 Järpen


Attacus Mark & Maskin
Norra v. 8 A
830 05 Järpen


Murarn Rickards mur & kakel AB
Alstigen 4
830 05 Järpen


Thords Byggfirma
Porfyrstigen 1
830 05 Järpen


Hyttmo Lod & Våg Byggtjänst AB
Kallrör 631
830 05 Järpen


Järpströmmens Kraftverk
Järpbyn 4002
830 05 Järpen


Småbon Renovering & Förvaltning
Tallbacksv. 12
830 05 Järpen


Jämtlands Allkonsult
Mostigen 7
830 05 Järpen


C Anderssons Entreprenad AB
Åkroken 920
830 05 Järpen


Norling Bygg & Kakel AB
070 - 555 00 98Entreprenader I Krok, AB
Krok 947
830 05 Järpen


Edsholm Bygg & Mark
Torröedet 564
830 05 Järpen


Guide till orten Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Järpen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Järpen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Järpen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Järpen.

Här hittar du mer information om staden Järpen.

Hittar du inget byggföretag i Järpen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.