Byggföretag, hantverkare och snickare i Hede

Byggföretag i Hede

I staden Hede finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hede som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Hede.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hede som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hede.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hede nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hede

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hede som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Fjällmark Bygg AB
Inger Grannes v. 75
840 93 Hede


Rörjouren i Härjedalen
Östbacken 105
840 93 Hede


Murarmästarna i Södra Norrland AB
Lindersv. 6
840 93 Hede


Särvfjällstjänst
Sonfjällsg. 4
840 93 Hede


Håtråns Hantverk O Musik HB
Norstrandsv. 5
840 93 Hede


Anders Dahlin, AB
Storg. 4
840 93 Hede


Gunnarssons Bygg&Mek
Ljusnev. 7
840 93 Hede


Wagenius Bygg HB
Prästvägen 10
840 93 Hede


Guide till orten Hede

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hede

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hede varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hede och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hede.

Här hittar du mer information om staden Hede.

Hittar du inget byggföretag i Hede som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.