Byggföretag, hantverkare och snickare i Hammarstrand

Byggföretag i Hammarstrand

I staden Hammarstrand finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hammarstrand som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Jämtland, förslagsvis som ligger i närheten av Hammarstrand.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hammarstrand som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hammarstrand.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hammarstrand nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hammarstrand

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hammarstrand som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hammarstrands Bygg AB
Kullstav. 14
840 70 HAMMARSTRAND


Pm:S Bil
Ragunda 119
840 70 HAMMARSTRAND


Gisseldahls Bygg
Pålgård 121
840 70 HAMMARSTRAND


Guide till orten Hammarstrand

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånarantal: 1052, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hammarstrand

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hammarstrand varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hammarstrand och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hammarstrand.

Här hittar du mer information om staden Hammarstrand.

Hittar du inget byggföretag i Hammarstrand som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Jämtland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.